Festijn met Bouwsteentjes

GROOTEGAST – Op zaterdag 3 en zondag 4 september strijkt de grootste LEGO®-bouwclub van Nederland, De Bouwsteen, in Grootegast neer. Bij het dit jaar geopende LEGiO-museum aan de Legolaan wordt de noordelijke clubdag van de vereniging georganiseerd, wat meteen het grootste Brick-event van Noord Nederland is! Veel leden zullen hun eigen prachtige bouwwerken en verzamelingen tonen in een grote tent, die speciaal voor deze dagen wordt geplaatst bij het museum. Ook het museum zelf wordt gebruikt om nog meer LEGO te tonen dan dat er normaal al te zien is. Ben je op zoek naar een unieke LEGO-set of net dat ene onderdeeltje? Ook daarvoor is een bezoekje aan het evenement de moeite waard.

Om het geheel compleet te maken, zullen er springkussens, eettentjes en nog veel meer geplaatst worden in en rondom het museum. Leuk voor de bezoekers is ook dat er bouwwedstrijden met leuke prijzen worden gehouden.

Het evenement is beide dagen open van 10 tot 17 uur en de entree bedraagt 5 euro. De vrijdag er voor is het museum gesloten vanwege voorbereidingen.